Σχετικά με μας

Αυτή η σελίδα περιέχει λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με αυτό το web project, σχετικά με τις δουλειές σας, τα προιόντα και τις υπηρεσίες, που εσείς προσφέρετε. Εστιάστε στην ποιότητά σας, περιγράψτε την ιστορία της εταιρείας σας, τα διπλώματα και τα βραβεία σας.

Ο Σύνδεσμος Ιεροψαλτών Αργολίδας «ΙΑΚΩΒΟΣ ΝΑΥΠΛΙΩΤΗΣ» ιδρύθηκε το έτος 1979 (σχετ. 114/1979 απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Ναυπλίου) με πρωτοβουλία του τότε πρωτοψάλτη του Ι.Ν.Αγ.Πέτρου Άργους Αλέξανδρου Μπιτζή και ορισμένων ιεροψαλτών της Ι.Μ. Αργολίδας.

Κύριος σκοπός του Συνδέσμου είναι η επίτευξη της αποστολής των Ιεροψαλτών της Ιεράς Μητροπόλεως Αργολίδας και η όσο το δυνατό τελειότερη μουσική και πνευματική κατάρτιση των Ιεροψαλτών με στόχο τη διάσωση, διάδοση και προβολή της παραδοσιακής βυζαντινής εκκλησιαστικής μουσικής, με τη συγκρότηση πρότυπου βυζαντινού χορού και οργάνωση δημοσίων εμφανίσεων και συναυλιών, διαλέξεων, εορτών κ.λ.π

Ιστορικό του project

Σε αυτό το σημείο μπορείτε να περιγράψετε το ιστορικό του σχεδίου και να δώσετε λόγους για τη δημιουργία του. Είναι βολικό να αναφέρετε τους ακρογωνιαίους λίθους του σχεδίου και να τιμήσετε τους συμμετέχοντες.

Οι χρήστες μας

Εδώ μπορείτε να περιγράψετε ένα χαρακτηριστικό χρήστη και γιατί αυτό το project είναι σημαντικό σε αυτόν. Καλό είναι να δώσετε κίνητρα στους επισκέπτες σας ώστε να επανέλθουν στην ιστοσελίδα σας.