ΛΟΓΟΣ ΕΠΙ ΤΗ ΕΝΘΡΟΝΙΣΕΙ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ Κ.Κ. ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ, ΥΠΟ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΙΕΡΟΨΑΛΤΩΝ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ Γ.ΔΑΡΛΑΣΗ

ΛΟΓΟΣ ΕΠΙ ΤΗ ΕΝΘΡΟΝΙΣΕΙ ΤΟΥ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ κ.κ. ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ ΥΠΟ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΔΑΡΛΑΣΗ, ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΙΕΡΟΨΑΛΤΩΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

 
«Καλωσορίζουμε τον νέο μας θρησκευτικό ηγέτη, με αισθήματα χαράς και συγκίνησης και τον υποδεχόμεθα σήμερα 24 Νοεμβρίου 2013 ημέρα της ενθρόνισής του.
«Σεβασμιώτατε, σε μια εποχή μεγάλων ανακατατάξεων, μέσα σε μία σύγχρονη Βαβέλ, όπου οι προσδοκίες των ανθρώπων παραμένουν  ανεκπλήρωτες,  χρειαζόμαστε ακόμη περισσότερο τον  καλό και παρηγορητικό λόγο της αγάπης, την ενεργή ενίσχυση και στήριξη της εκκλησίας μας ώστε να αυτή να παραμένει φωτεινός φάρος στα δύσκολα και δυσεπίλυτα προβλήματα του σημερινού ανθρώπου. Σήμερα έχουμε ανάγκη όλοι μας από άξιους ποιμενάρχες, ακλόνητους πηδαλιούχους  στο τιμόνι της αλήθειας και της αγάπης.

 
Αναλογιζόμαστε,  πόσο  βαρύ και συγχρόνως άγιο και πνευματικό είναι το έργο που αναλαμβάνετε και θα επιτελείτε από σήμερα, το έργο του Μητροπολίτου Αργολίδος, του Ποιμενάρχη της Ιεράς μας Μητροπόλεως.
Εμείς οι ιεροψάλτες της Ιεράς Μητροπόλεως Αργολίδος από κοινού με τους ευλαβέστατους κληρικούς μας, σας διαβεβαιώνουμε  ότι θα είμεθα  θερμοί συμπαραστάτες και συνεργάτες στο πολυσχιδές λειτούργημά σας, στο δε πρόσωπό σας θα βλέπουμε πάντα τον στοργικό Επίσκοπό μας, τον Σύμβουλο σε όλα τα προβλήματά μας, τον  Στοργικό μας Πατέρα,  υποσχόμενοι ότι, μαζί σας θα προχωρούμε στον αγώνα τον καλό.
 
Ευχόμεθα  ο Άγιος  Θεός να  σας στηρίζει, η  χάρη του  να  σας επισκιάζει  και  οι  ευλογίες  του  ως  φωτεινός φάρος  να  επιβεβαιώνουν την  παρουσία  Του στη διακονία σας.
                                                            "ΑΞΙΟΣ" !!!!!!!!
 
                                    Για το Δ.Σ. του Συνδέσμου Ιεροψαλτών Αργολίδας
                                                            Ο Πρόεδρος

                                                      Γεώργιος Δαρλάσης

Προϊόντα

΄΄Η ΧΟΡΩΔΙΑ ΜΑΣ΄΄

Ο Σύνδεσμος Ιεροψαλτών Αργολίδας «ΙΑΚΩΒΟΣ ΝΑΥΠΛΙΩΤΗΣ» ιδρύθηκε το έτος 1979 (σχετ. 114/1979 απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Ναυπλίου) με πρωτοβουλία του τότε πρωτοψάλτη του Ι.Ν.Αγ.Πέτρου Άργους Αλέξανδρου Μπιτζή και ορισμένων ιεροψαλτών της Ι.Μ. Αργολίδας.  Κύριος σκοπός του Συνδέσμου...
+

<<ΙΑΚΩΒΟΣ ΝΑΥΠΛΙΩΤΗΣ>>

Ιάκωβος Ναυπλιώτης (1864-†1942)   Ἄρχων Πρωτοψάλτης τῆς Μ.τ.Χ.Ἐ.   Γεννήθηκε (1864) στη Νάξο, αλλά πολύ σύντομα (1870) εγκαταστάθηκε οικογενειακώς στην Κωνσταντινούπολη, όπου και φοίτησε στη Μεγάλη του Γένους Σχολή. Φέρεται ως μαθητής, στη μουσική, πολλών γνωστών δασκάλων, και κυρίως...
+

Ετικέτες

Η λίστα ετικετών είναι κενή.