ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ - ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΙΕΡΟΨΑΛΤΩΝ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ 

«ΙΑΚΩΒΟΣ ΝΑΥΠΛΙΩΤΗΣ»

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ


Προς όλους τους Ιεροψάλτες των Ιερών Ναών της Ιεράς Μητροπόλεως Αργολίδος

Αξιότιμοι συνάδελφοι,
Σας προσκαλούμε στην πρώτη συνάντηση των Ιεροψαλτών  με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας κ.κ. ΝΕΚΤΑΡΙΟ, που θα πραγματοποιηθεί στις 20 Ιανουαρίου 2014  ημέρα Δευτέρα και ώρα 7 μ.μ.  στην αίθουσα του ιερού ναού  Ευαγγελιστρίας Ναυπλίου.

Κατά την ως άνω συνάντηση,  θα γνωριστεί ο Μητροπολίτης μας με όλους τους ιεροψάλτες,  όπου θα απευθύνει τις ευχές του,  αλλά και τις νουθεσίες του.

Επίσης, επί τη ευκαιρία αυτή, ο Σύνδεσμος θα κόψει και την πρωτοχρονιάτικη πίτα.

 Η πρόσκληση αυτή απευθύνεται όχι μόνο σε όλους του ιεροψάλτες της Ι.Μ.Αργολίδος, εγγεγραμμένους ή μη,  αλλά και στους βοηθούς και συνεργάτες αυτών .

Η παρουσία όλων κρίνεται απολύτως απαραίτητη.
 

ΜΕΤΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ

Το ΔΣ

 

Προϊόντα

΄΄Η ΧΟΡΩΔΙΑ ΜΑΣ΄΄

Ο Σύνδεσμος Ιεροψαλτών Αργολίδας «ΙΑΚΩΒΟΣ ΝΑΥΠΛΙΩΤΗΣ» ιδρύθηκε το έτος 1979 (σχετ. 114/1979 απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Ναυπλίου) με πρωτοβουλία του τότε πρωτοψάλτη του Ι.Ν.Αγ.Πέτρου Άργους Αλέξανδρου Μπιτζή και ορισμένων ιεροψαλτών της Ι.Μ. Αργολίδας.  Κύριος σκοπός του Συνδέσμου...
+

<<ΙΑΚΩΒΟΣ ΝΑΥΠΛΙΩΤΗΣ>>

Ιάκωβος Ναυπλιώτης (1864-†1942)   Ἄρχων Πρωτοψάλτης τῆς Μ.τ.Χ.Ἐ.   Γεννήθηκε (1864) στη Νάξο, αλλά πολύ σύντομα (1870) εγκαταστάθηκε οικογενειακώς στην Κωνσταντινούπολη, όπου και φοίτησε στη Μεγάλη του Γένους Σχολή. Φέρεται ως μαθητής, στη μουσική, πολλών γνωστών δασκάλων, και κυρίως...
+

Νέα

Ετικέτες

Η λίστα ετικετών είναι κενή.